Giv bilen tag over hovedet

Man siger, at hunden er menneskets bedste ven, og det skal nok passe. Men højt oppe i rækkerne finder vi også bilen. Det firehjulede væsen er en uundværlig del af de fleste danskeres hverdag. Vi kører til arbejde i den, henter børn i den og skal vi i shoppingscentret, så er det også bilen, vi tyr til. For slet ikke at snakke om turene i skoven eller til sommerhuset, og mange har også taget bilen på ferie sydpå. Og naturligvis skal den da ikke stå ude i regnen. Den skal have tag over hovedet.

Hos Johannes Fog kan du finde en flot carport til din næstbedste ven. Her kan den stå i tørvejr, når det regner, hagler eller sner. En carport kan fås i flere modeller. Nogle med tilhørende redskabsskur, nogle med tagryg eller fladt tag. Det er ikke vanskeligt at sætte en carport op. Mange vælger at gøre det selv. Men er man ikke vant til at svinge en hammer og bruge et waterpas, så kan man også vælge at få en håndværker til at klare den sag.

Se på dit hus

Når du skal vælge den rigtige carport til din bil, så tag et kig på huset og den grund, det er bygget på. For carporten skal jo passe ind i helheden. Med de modeller, man kan få hos Johannes Fog bliver det næppe et problem at finde en model, der passer. Og når det hele er monteret og bilen er på plads, så bliver det et flot syn.

Og det er rat at vide at bilen står tørt og godt, når det danske vejr viser sig fra sin kedelige side. Med en god carport er det sjældent man behøver at skrabe sne af ruderne, når det er vinter. For taget har taget det værste, hvis ikke det hele, så man kan komme afsted på job i ordentlig tid.

En pryd for hele vejen

Der er ikke nogen tvivl om, at naboer og genboer vil kvittere med et anerkendende nik eller smil, når de ser det nye byggeri til bilen. Måske der endda kommer en god snak ud af det, og det er jo altid hyggeligt.