Klæd dig på til livet i det fri

Det er skønt at færdes i naturen. At trække vejret i den friske luft og høre fuglene synge er en lise for sjæl og legeme. Man bliver et bedre menneske af at opholde sig i det fri, blandt dyr og vækster, der bare er der, helt af sig selv. Og laver deres liv, uafhængigt at indflydelse fra os mennesker. Det er bevist at naturen har en helende kraft på både det fysiske og mentale helbred. Men naturen kan også være barsk, så det er vigtigt at være godt klædt på.

Det lækre tøj fra Härkila gør selv barske ture lettere. Härkila har specialiseret sig i at lave beklædning målrettet folk, der færdes i naturen. Hvis man er jæger, kan man med stort udbytte gå på opdagelse i de mange lækre jakker og sæt fra Härkila. Her er virkelig meget godt jagttøj i høj kvalitet. Det er tøj, der egner sig perfekt til jægeren, som længe ad gangen må være stillesiddende, mens der ventes på at byttet skal komme frem. En position, der kræver meget af beklædningen.

Til begge køn

Der findes rigtigt meget jagttøj på markedet, også i god kvalitet. Men langt det meste jagttøj er målrettet til mænd. Det kan være svært for en kvinde at finde jagttøj, der passer og er skabt til de kvindelige former. Her er Härkila helt fremme i skoene og fremstiller jagttøj til kvinder i meget høj kvalitet og med smuk og god pasform. 

Hos Härkila har man nemlig opdaget at flere og flere kvinder bliver jægere og har brug for beklædning, der egner sig for det ofte barske liv i naturen. Det er god stil at Härkila har fået øjnene op for det feminine hos jægerfolket. Og i øvrigt dejligt at se hvor mange kvinder, der søger ud i naturen og finder glæde i dens store mangfoldighed.

Det frie liv

Under åben himmel og blandt dyr og fugle, blomster og træer, er mennesket måske i virkeligheden allermest sig selv. Det er jo derfra vi kommer. Naturen er vores oprindelige hjem. En del af os har bare glemt det.