Køb en lækker skjorte

En mands garderobe indeholder ofte et hav af t-shirts med forskellige motiver. De fleste mænd elsker t-shirts og bruger dem til hverdag og fest. Der er også mindst et par jeans og forskellige andre benklæder, der kan gå sammen med det meste. Men t-shirten bør ikke være den eneste beklædningsgenstand til overkroppen. Der bør være noget med flip også. Måske med elegant snit og mønster, eller måske i denimstof, der passer til bukserne.

Der bør være mindst et par skjorter i en mands garderobe. For skjorter kan noget med den maskuline udstråling. En mand med skjorte kan signalere forskellige ting alt efter hvilke skjorter han klæder sig i. En denimskjorte virker afslappet, og har det lidt rå, cowboyagtige look. En mønstret skjorte kan være flot at have på til fest. For erhvervsfolk er den hvide eller blå skjorte et signal om renhed og seriøsitet.

Oprindeligt undertøj

I gamle dage var skjorten faktisk ikke ment til at skulle bemærkes. Den fungerede som undertøj og var ikke anset som noget særligt fint. Men i det sekstende århundrede begyndte man at sætte flæser og blonder på flipperne og efterhånden blev skjorter noget fint, man gerne viste frem. I dag er der ikke en mandegarderobe med respekt for sig selv, der ikke indeholder mindst et par skjorter.

Der findes i dag et have af modeller i forskelligt snit indenfor skjorter. Det er spændende at gå på opdagelse i sortimentet hos de handlende. Hos Kaufmann kan du få skjorter i høj kvalitet, som passer til de fleste formål og matcher alt fra jeans til habitter. Det kan anbefales at tjekke det store udvalg ud. Du vil helt sikkert kunne finde en skjorte, der passer til dig og din stil.

Klassisk eller rebel

Om du er den klassiske mand, der holder af stram, sikker herrestil, eller den mere rebelske type, der gerne skiller sig ud og eksperimenterer, så findes der skjorter til dig. Det er et flot klædningsstykke med en lang og spændende historie. Og en glimrende afveksling til den evindelige t-shirt, man ser alt for ofte. Der er stil over skjorter.