Når pillen skal i plet

Der er mange niveauer for dartspil. Nogle spiller lidt dart når de er i sommerhuset, gerne hele familien, og har det sjovt og hyggeligt med det. Andre spiller måske lidt en gang imellem derhjemme, gerne sammen med vennerne, når de er på besøg. Og så er der dem, der dyrker dart som en decideret sport og går højt op i det. Alle kan være med, med andre ord, på hvert deres niveau. Under alle omstændigheder er det et herligt spil.

En dartspiller, som spiller på seriøst plan, vil sikkert sige, at hvis du kun har prøvet et billigt dartspil fra supermarkedet eller en legetøjsbutik, så har du ikke rigtigt prøvet at spille dart. De dart pile, du får med et legetøjsspil, kan slet ikke sammenlignes med de dart pile du kan få hos en seriøs forhandler. Heller ikke skiven for resten. Det kan godt betale sig at købe noget i god kvalitet, for så får man bedre øjnene op for det sjove i spillet.

Vægt og greb er vigtige

Kaster du med nogle gode dart pile, så vil du opleve en helt anden fornemmelse af svæv og præcision. De ligger bedre i hånden og flyver bedre, når du sender dem afsted. De gode dart pile er mere pålidelige, fordi de er langt mere præcist bygget. Det går hurtigt op for én, når man prøver rigtigt dart for første gang.

Materialet som bundstykket er lavet af har en stor betydning, hvis du er oppe at spille på et vist niveau. Længden af pilen betyder også noget for hvor let den er at ramme med. Man kan få dartpile som virkelig er lavet i topkvalitet og som flyver som en drøm. De koster også lidt, men er man først hooked på dart, så er betyder det ikke det store.

At sigte og ramme

Der er noget dragende ved spil, hvor ens fysiske formåen er en del af det. At holde en dartpil og mærke dens vægt og have fornemmelsen af hvor meget fart den skal have på, det er en helt speciel fornemmelse. Det er klart værd at prøve.