Shop amok hos din boghandler

Der er ikke noget skønnere end at finde et knald godt tilbud på noget, man har ønsket sig længe, og så slå til. Der er en dag på året hvor den slags tilbud står i kø for at blive brugt. Det er ikke en mandag og heller ikke en tirsdag. Det er en bestemt dag, og det er altid i efteråret. Ikke en uge, ikke en måned, men en dag. Du har muligvis gættet det, men ved du hvorfor den hedder sådan? Svaret kommer længere ned i denne artikel.

På Black Friday kan du finde de vildeste tilbud på ting, som normalt først kommer på tilbud, når der er udsalg efter jul. Også Bog&Idé holder Black Friday. Og der kommer til at være uimodståeligt gode tilbud på hylderne i alle butikker. Også i de mange webshops, som holder Black Friday. Det er en dag, hvor der virkelig er mulighed for at shoppe igennem og fylde indkøbsnettene med tilbud, man ikke havde turdet drømme om. Det er en magisk dag.

Kommer fra USA

Konceptet med Black Friday kommer fra USA, hvor det har kørt i mange år. Her står folk i kø udenfor de butikker, der har de mest favorable tilbud. Og det er om at være på pletten, for tilbuddene gælder kun denne dag. I visse tilfælde kun i et bestemt tidsrum denne dag. Men er du på det rette sted på det rette tidspunkt, så kan du virkelig score den helt store gevinst. 

Hvis du går ind på Bog&Idés hjemmeside, så kan du skrive dig op til at få besked om de vilde tilbud, der kommer på Black Friday. Sløret løftes ikke før det er lige op over. Men er du registreret, så er du den første til at vide hvilke vilde tilbud, der kommer på hylderne og i hvilket tidsrum. Det er en smart måde at være på forkant med Black Friday.

Og svaret er

Black Friday stammer fra USA, men hvorfor hedder det så sådan? Jo, navnet kommer af at gaderne er sorte af mennesker på indkøb denne dag. Så ved du det.