Sporty tøj med god stil

Der behøver ikke at være en logik, der siger at praktisk beklædning absolut skal være kedelig eller usexet. Det kan sagtens lade sig gøre at skabe smuk og stilfuld beklædning til sport og aktivitet. Det har flere smarte brands bevist og linjen fortsætter: det skal være smart at dyrke sport og være aktiv. Det tøj man bruger skal have stil og fokus og sidde smukt og behageligt på samme tid. De seneste års udvikling har vist at det kan sagtens lade sig gøre.

Det norske brand, Kari Traa, har i den grad bevist at sporty og praktisk beklædning sagtens kan forenes med god stil og et moderigtigt look. Brandet er navngivet efter sin stifter, freestyle skiløberen Kari Traa, som var træt af at hendes skitøj ikke var mere elegant. Når hun ikke trænede, så satte hun sig ned og begyndte at designe det fede skitøj. Og i 2002 lancerede Kari Traa sit eget firma og sprang ud som tøjproducent.

Udbredt i hele verden

Fra 2006 blev Kari Traa et tøjmærke, der leverede over hele verden. Mest kendt var, på daværende tidspunkt, hendes meget smukke og sexede skiundertøj, men siden er en lang række smukke og stilfulde kollektioner kommet til. Kendetegnende er det at tøjet fra Kari Traa altid er en kombination af det praktiske og æstetiske.

Mange kendte aktive kvinder går i dag i den lækre beklædning fra Kari Traa. Det er stil og fashion og sporty beklædning forenet. Praktisk anvendelig beklædning med et smart æstetisk udtryk. For der må gerne være stil over det praktiske. Det kan sagtens lade sig gøre at skabe praktisk tøj, som har et fokus på det smarte og moderigtige.

Den sporty kvinde

Og endelig kan den sporty kvinde føle sig smart på lige fod med andre. Det er befriende og glædeligt at kunne føle sig smuk, også i situationer, hvor der skal ydes og præsteres optimalt. Der er skønhed i power og feminine kvaliteter i det sporty udtryk, som elegant bæres frem af beklædningen fra Kari Traa. En stor glæde for alle sporty kvinder over hele verden. Sport er smukt.