Farveglæde og stil til dit look

Der er noget fantastisk ved tøj, der stråler af flotte, intense farver og samtidigt har en udstråling, der oser af ægte fashion. Når man ser det, kan man ikke tage fejl. Takket være dygtige og kreative designeres opfindsomhed og gode smag, får man et look, som er helt og aldeles enestående. Og som holder og holder hele sæsonen igennem og ud over det. Det er en glæde at se og det er en fornøjelse at klæde sig i disse fantastiske kollektioner.

Kollektionerne fra Stine Goya overrasker og begejstrer hver eneste gang, der kommer nye. De nyskabende, men samtidigt meget stilsikre klædningsstykker gør det til en fornøjelse at gå på opdagelse i hver eneste kollektion. Stine Goya har skabt et brand, som står som en lysende stjerne på den skandinaviske modehimmel. Med et selvstændigt udtryk, der udviser mod og fremsyn har dette brand leveret de mest fantastiske designs til modebevidste kvinder.

Bæredygtigt modetøj i høj klasse

Stine Goya grundlagde sit brand tilbage i 2006 i København og har siden opnået international anerkendelse for sit unikke og fremadskuende design. At brandet er begyndt at inddrage bæredygtighed i kollektionerne, gør dem bestemt ikke kedeligere. Der eksperimenteres fortsat med nye snit og fortryllende farvekombinationer, som begejstrer og imponerer.

Beklædningen fra Stine Goya spænder lige fra det diskrete til det opsigtsvækkende og leverer smukt tøj til en hver lejlighed. Kvinder i alle aldre har dagligt glæde af dette unikke tøj, som holder hele vejen. Der er tøj til festen eller byturen, og der er tøj, der passer til en dag på kontoret. Alt er gennemtænkt, både i design og materialebrug, hvor bæredygtighed er et nyt, væsentligt element.

Gå på opdagelse og find

Hos Anthon finder du et stort udvalg af tøj fra Stine Goya. Kig ind og gå på opdagelse i disse eventyrligt smukke kollektioner. Der er noget til alle, og du kommer ikke til at kede dig. For disse kollektioner er fulde af intens kreativitet og stilbevidsthed. De stråler af både farve og formfuldendthed og giver den, der bærer det integritet og stor udstråling. Prøv det – og glæd dig.