Køb den vildeste powerblender

Den daglige forkælelse behøver ikke at være et usundt stykke kage, eller en pose slik, og heller ikke en hotter fra pølsemanden. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så giv dig sund forkælelse med en lækker smoothie. Den feder ikke og du får ingen huller i tænderne af den. Tværtimod bliver du fyldt med sund grøntsager, vitaminer og god energi. Og det er sjovt at lave smoothies, især hvis man har den helt rigtige blender til formålet.

En god blender koster lidt. Til gengæld holder den længe og kan knuse selv frosne grøntsager så let som ingenting. En billig blender har sjældent kræfter til at klare det, der skal til for at lave en ordentlig smoothie. Den er sikkert fin, hvis du skal smadre en blød banan til din bananmilkshake, men ikke til grøntsager, der enten er frosne eller har kerner. Gør dig selv den tjeneste at anskaffe dig en blender, der virkelig kan noget. En rigtig powerblender.

Find den på nettet

Gå ind og find High on Life´s hjemmeside. Her kan du finde de lækreste opskrifter på superlækre smoothies. Og du kan også finde en blender, der virkelig kan smadre grøntsager. Der er et par stykker at vælge imellem. De er alle sammen fantastiske. Find den, der passer til dig og det du skal bruge den til. Det er virkelig rart at have en ordentlig blender, der kan noget.

Med en blender, der har kraft nok til at knuse mere end bløde bananer, så er du klar til at kaste dig ud i det helt store smoothie-eventyr. Find alle de lækre opskrifter på smoothies, som Mads Bo har samlet og gå i krig. Det er selvforkælelse, der vil noget. Når du har prøvet nogle opskrifter igennem, så får du muligvis lyst til selv at eksperimentere.

Fuld fart på grøntsagerne

Og det er sjovt at eksperimentere og prøve forskellige ting af, når man laver smoothies. Med en god blender går det som en lej. Du får hurtigt lavet mange forkælelser til din dag. Inviter nogle venner hjem og giv den gas. Og sørg for at have grøntsager nok.