Få sat møderne i system

Det kan være noget af en udfordring at få styr på alle møderne, der skal afholdes og bookes i en moderne virksomhed. Hvor er der plads og hvem har tid hvornår? Der er så mange ender, der skal mødes og det kan være lidt af en udfordring, hvis man ikke har en eller anden form for system, der kan håndtere det. Den gode nyhed er at man faktisk kan få et system, som kan håndtere lige netop denne problematik. Og det er en lettelse at gå ind i.

Der er mange parametre, der skal på plads, ved en mødebooking. Har den og den tid? Har vi et ledigt lokale osv. Det er oplagt at overlade mødebooking til et system, der er designet ti at kunne løse opgaven. Systemet fra Pronestor er et professionelt system, som holder styr på det hele for jer. Systemet er smart, og det holder styr på det hele. Om der er de nødvendige faciliteter i det bookede lokale, og hvordan økonomien ser ud i forhold til hvad der er behov for at spise og drikke.

Mange faktorer, samordnet i ét flow

Pronestor kan integreres med Outlook, Office 365 og Exchange og dermed gøre mødebooking endnu nemmere. Det er smart et have et system, der i den grad tager alle faktorer med i beregningerne og planlægningen. Og skønt at vide at man får udnyttet sine faciliteter bedst muligt, så alle får det optimale møde. Det lønner sig at sætte mødebooking i system.

I kan tilgå systemet fra alle enheder, både labtops, tablets og mobiltelefoner. Det gider en meget intuitiv interaktion imellem bruger og system. Jeres mødebooking bliver optimeret og I slipper selv for den store planlægningsbyrde, der ofte er forbundet med netop mødebooking. Det er nemt og liget til at gå til.

Systemer frigiver ressourcer

Når der spares tid på mødebooking, så frigøres der tid til de vigtige ting. Det er en stor aflastning at indføre et system til booking af møder. Den frie tid kan bruges til at gøre andre ting mere grundigt eller mere effektivt. Man vil opleve systematiseret mødebooking som en stor lettelse.